Over Connected Content

Meer over ons

Over

Connected Content is in 2010 gestart door Arnoud Groot.

Na een in 1997 afgeronde studie Journalistiek werkte Arnoud als vaste freelance medewerker voor een groot aantal business- en lifestylebladen, waaronder het Financiële Dagblad, HP- de Tijd, Bright, MT, Quote en Elsevier.

In 2008 trad Arnoud aan als content director voor het Utrechtse digital agency Born05. Hij was daar eindverantwoordelijk voor alle contentproductie, voor onder meer KLM, bol.com en Vodafone. Diverse projecten werden beloond met SPIN Awards en Customer Media Awards.

Vanaf 2010 specialiseerde hij zich als freelancer in de contentproductie rond innovatieve digitale technologie en de ondernemers die zich op dit snel ontwikkelende speelveld begeven. Tot zijn vaste journalistieke opdrachtgevers behoren onder meer NRC, Emerce, FD, Bright, Twinkle en Sprout.

Met Connected Content helpt hij sinds 2010 ook bedrijven om zich met hoogwaardige content te profileren en onderscheiden.  Zijn journalistieke vermogen de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en de informatie van de doelgroep te begrijpen zijn daarbij cruciaal.

Daarbij heeft Arnoud inmiddels groot netwerk van andere getalenteerde contentprofessionals opgebouwd. Naast sterke online concepten, copy, short en longreads helpt hij opdrachtgevers snel aan hoogwaardige video’s, animaties, infographics en andere hoogwaardige content.

Arnoud Groot

Connected Content produceert hoogwaardige B2B content rond digitale technologie. Rake content die naadloos aansluit op de informatiebehoefte van jouw doelgroep. Bovendien weten we precies hoe we die doelgroep kunnen bereiken.

Scroll naar boven