Testimonials

Dit zeggen onze klanten

Op ons verzoek produceerde Connected Content copy voor het zakelijke onderdeel van de Vodafone Nederland website. De teksten waren foutloos, werden ruim binnen deadline aangeleverd en werden naar volle tevredenheid door Vodafone goedgekeurd.
Marinka Fontijn
Digital Producer, Chunk
Met Connected Content heeft Arnoud voor ons diverse whitepapers en een webinar geproduceerd, op het gebied van onder meer mobile loyalty en payment. Naast het feit dat Arnoud aantrekkelijk schrijft is hij zeer goed op de hoogte van innovatieve digitale ontwikkelingen. Resulterende teksten zijn daardoor helder, scherp en sluiten naadloos aan op de vragen die leven bij onze klanten.
Ron Vrijmoet
CEO MOBGEN / Accenture Interactive
Wij werken al ruim een jaar zeer tevreden samen met Connected Content aan het creëren van onze content. Arnoud levert scherpe copy, denkt proactief mee, is zeer flexibel en ook goed thuis in de soms behoorlijk complexe wereld van online marketing. Mede dankzij hem hebben we meerdere mooie artikelen en blogs op toonaangevende websites kunnen publiceren.
Sanne Kemner
Marketing Manager Bannerconnect
(Group M/WPP)
Arnoud verstaat zijn vak. Hij heeft een scherpe pen, luistert goed en vertaalt onze input zo naar aantrekkelijke en soepel leesbare blogs en artikelen. Zijn kennis over digital is hierbij zeker een meerwaarde. Arnoud durft kritisch te zijn om zo tot een beter resultaat te komen. Daarnaast is hij voor ons een goede adviseur in het kiezen van het juiste platform dankzij zijn journalistieke achtergrond.
Stephanie Muller
Lead Marketing Communication, Valtech
Met Connected Content produceert Arnoud regelmatig aansprekende en heldere copy voor onze branded content afdeling. Daarnaast is Arnoud ook een rijke en proactieve bron van originele ideeën en is hij goed in staat die te vertalen naar aantrekkelijke branded content concepten.
Raffi Aykaz
Manager Branded Content, DPG Media
In samenwerking met Connected Content hebben we afgelopen jaren een serie rapporten, whitepapers, 2-pagers en andere copy geproduceerd. Arnoud onderscheidt zich hierbij met zijn gedegen research, brede kennis van innovatieve technologieën en heldere, toegankelijke content.
Stef Driessen
Sector Banker Leisure, ABN AMRO
Scroll naar top