Testimonials

Dit zeggen onze klanten

De whitepaper die Arnoud voor ons produceerde was helder, compleet, sterk inhoudelijk onderbouwd en bracht hier ruim 200 leads binnen.
Menno de Haas
Managing Partner low-code specialist Webflight
Arnoud heeft onze website volledig inhoudelijk vormgegeven en aansluitend ook direct een whitepaper geproduceerd over de innovatieve inzet van augmented reality in marketing en sales. Zijn makkelijk leesbare copy vertaalde onze soms behoorlijk complexe technologie en bijbehorende diensten in normale mensen taal. Waar wij zelf nog wel eens de hele wereld willen uitleggen heeft hij ook onze business value en toekomstvisie klip en klaar uiteengezet in een duidelijk verhaal dat direct aansluit op de zakelijke beweegredenen en informatiebehoefte van onze klanten.
Jos Westerkamp
Senior Specialist TWNKLS | AR CoE Rotterdam
De samenwerking met Arnoud heeft ons veel gebracht. Met Dustin zitten we middenin de transitie van value added reseller naar strategisch kennispartner. Dat vraagt een andere positionering en een andere marketing- en contentstrategie. Arnoud nam vanaf het begin een voortrekkersrol op zich en produceerde in nauwe samenwerking met onze specialisten een nieuwe contentstrategie. Daar kwamen onder meer ook verschillende microsites uit voort die zeer effectief helpen om autoriteit op verschillende voor ons belangrijke kennisgebieden te claimen. Heb genoten van onze samenwerking, Arnoud is eerlijk, duidelijk en levert kwaliteit.
Dennis Barten
Manager Corporate Development Large Corporate & Public (LCP), Dustin
Arnoud heeft de juiste combinatie van goed uitvragen, inhoud en schrijven. En juist op inhoud onderscheidt hij zich wat mij betreft. Hij snapt wat onze relaties belangrijk vinden. Of dat nu technische inhoudelijk de verdieping is, de route naar de oplossing of het geleverde resultaat. Zijn ervaring in digital is voor ons ideaal, je merkt gewoon dat hij de juiste zaken aan stipt en uitvergroot. Dat komt naar voren in het verwoorden van onze verticals, blogs en cases. Maar ook tijdens onze rebranding schoot hij raak in de verwoording van ons merk.
Jan Gerard Gerrits
Founder & director Corporate Development, Move Agency
Arnoud heeft ons geholpen met een campagne gericht op digital agencies. Door een eerdere samenwerking was ik al op de hoogte van zijn vlotte en scherpe schrijfstijl, maar in dit project liet hij ook zien hoe proactief en creatief hij is. Omdat Arnoud al bekend was met de wereld van digital agencies, had hij vaak aan twee woorden genoeg. Regelmatig kwam hij met interessante invalshoeken die de inhoud van het rapport naar een hoger niveau tilde. Vanuit een groot aantal kwalitatieve interviews destilleerde hij veel prikkelende inzichten. Zijn creativiteit en fijne stijl heeft het project absoluut naar een hoger niveau getild. Het was erg fijn om met hem samen te werken.
Kilian Drewel
Product & Content Marketeer bij True - a part of Broad Horizon
Met Connected Content heeft Arnoud ons op verschillende manieren geholpen. Naast de productie van de complete website copy hebben we ook meerdere keren met Arnoud gebrainstormd over de inhoud en exacte insteek van onze verschillende commerciële proposities. Dankzij zijn kritische feedback en handige commerciële ideeën konden we die aanzienlijk verder aanscherpen. Vanuit hier heeft Arnoud voor ons ook een sterke content strategie ontwikkeld en daarop volgens ook diverse sterke blogs, papers, cases en andere content geproduceerd.
Ad Walraven
Commercieel Directeur Parkius
In de strijd om aandacht van zakelijke beslissers is kwalitatief hoogstaande content essentieel. Arnoud weet altijd de juiste vertaalslag te maken van marketing uitdaging naar content die beklijft bij de doelgroep. Bovendien is hij een enorm fijn persoon om mee samen te werken.
Sjors van Santen
Marketing Manager MakerStreet
Op ons verzoek produceerde Connected Content copy voor het zakelijke onderdeel van de Vodafone Nederland website. De teksten waren foutloos, werden ruim binnen deadline aangeleverd en werden naar volle tevredenheid door Vodafone goedgekeurd.
Marinka Fontijn
Digital Producer, Chunk
Met Connected Content heeft Arnoud voor ons diverse whitepapers en een webinar geproduceerd, op het gebied van onder meer mobile loyalty en payment. Naast het feit dat Arnoud aantrekkelijk schrijft is hij zeer goed op de hoogte van innovatieve digitale ontwikkelingen. Resulterende teksten zijn daardoor helder, scherp en sluiten naadloos aan op de vragen die leven bij onze klanten.
Ron Vrijmoet
CEO MOBGEN / Accenture Interactive
Wij werken al ruim een jaar zeer tevreden samen met Connected Content aan het creëren van onze content. Arnoud levert scherpe copy, denkt proactief mee, is zeer flexibel en ook goed thuis in de soms behoorlijk complexe wereld van online marketing. Mede dankzij hem hebben we meerdere mooie artikelen en blogs op toonaangevende websites kunnen publiceren.
Sanne Kemner
Marketing Manager Bannerconnect
(Group M/WPP)
Arnoud verstaat zijn vak. Hij heeft een scherpe pen, luistert goed en vertaalt onze input zo naar aantrekkelijke en soepel leesbare blogs en artikelen. Zijn kennis over digital is hierbij zeker een meerwaarde. Arnoud durft kritisch te zijn om zo tot een beter resultaat te komen. Daarnaast is hij voor ons een goede adviseur in het kiezen van het juiste platform dankzij zijn journalistieke achtergrond.
Stephanie Muller
Lead Marketing Communication, Valtech
Met Connected Content produceert Arnoud regelmatig aansprekende en heldere copy voor onze branded content afdeling. Daarnaast is Arnoud ook een rijke en proactieve bron van originele ideeën en is hij goed in staat die te vertalen naar aantrekkelijke branded content concepten.
Raffi Aykaz
Manager Branded Content, DPG Media
In samenwerking met Connected Content hebben we afgelopen jaren een serie rapporten, whitepapers, 2-pagers en andere copy geproduceerd. Arnoud onderscheidt zich hierbij met zijn gedegen research, brede kennis van innovatieve technologieën en heldere, toegankelijke content.
Stef Driessen
Sector Banker Leisure, ABN AMRO
Scroll naar boven