Journalistiek

Artikel FD: Digital twins, de kracht van digitale spiegelbeelden

Een digital twin kan een nauwkeurig driedimensionaal digitaal model van je lever, hart of je gehele lichaam produceren. Daardoor wordt het mogelijk om vooraf de effecten van medicatie of operatie te simuleren, zodat de arts zijn behandelplan optimaal kan afstemmen op de individuele patiënt. “De TriCorder van Star Trek is geen science fiction meer.” Lees …

Artikel FD: Digital twins, de kracht van digitale spiegelbeelden Lees meer »

Artikel FD: Markt voor professionele AR Glasses groeit razendsnel

Een nieuwe generatie smart glasses staat op het punt de consumentenmarkt te veroveren. Op de werkvloer zijn brillen die digitale informatie in het gezichtsveld van de gebruiker projecteren al heel gewoon. “Dit gaat de manier waarop we technologie gebruiken structureel veranderen.” Augmented reality (AR) projecteert een digitale informatielaag over onze dagelijkse realiteit. Tot nu toe …

Artikel FD: Markt voor professionele AR Glasses groeit razendsnel Lees meer »

Artikel FD: First party data en Direct2Consumer strategieën

Artikel 2 pagina’s, Futures katern. Citaat: “Wereldwijd zien we een duidelijke trend waarbij consumenten verwachten dat producten nauwkeuriger worden afgestemd op hun persoonlijke behoeften”, vertelt Guive Balooch, senior VP van L’Oréals global tech incubator. “Producenten omkleden hun producten daarom met een ecosysteem van digitale services die het product ‘verrijken’, en data verzamelen om producten verder …

Artikel FD: First party data en Direct2Consumer strategieën Lees meer »

Artikel NRC: wie stopt het online advertentie Duopolie van Google en Facebook?

Zeker de helft van het budget voor online advertenties vloeit in de zakken van slechts twee bedrijven: Google en Facebook. Zij geven toegang tot miljarden profielen en veilen de advertentieruimte. De weerstand tegen dit ‘duopolie’ groeit, schrijf ik in dit 2-pagina artikel in het Tech & Media katern van NRC.

Artikel NRC: Het einde van de cookie

Artikel ( 2 pagina’s) in NRC Media & Tech katern: Adverteren naast relevante content is al decennia een veelgebruikte methode voor marketeers om de juiste doelgroep te bereiken. Tommy Hilfiger kiest bijvoorbeeld vaak voor mode- en lifestylemagazines, Peter Langhout voor de reisbijlage. Dankzij contextual targeting, ofwel het gebruik van kunstmatige intelligentie om advertenties aan relevante …

Artikel NRC: Het einde van de cookie Lees meer »

Loyalty 3.0: hoe verdiep je je klantrelatie?

Loyaltyprogramma’s verleiden ons om na elke aankoop zo snel mogelijk terug te komen. Met ons snel veranderende aankoopgedrag verandert ook de manier waarop merken en winkels ons proberen te binden. Voor NRC beschreef Connected Content de laatste ontwikkelingen.

NRC Sport Tech 2: de consument

Topsporters gebruiken geavanceerde informatietechnologie om hun prestaties te optimaliseren. Met diezelfde technologie verbeteren amateurs en toeschouwers nu ook hun sportervaring. Voor NRC beschreef Connected Content de laatste ontwikkelingen.

NRC Sport Tech 1: the professionals

Topsporters gebruiken geavanceerde informatietechnologie om hun prestaties te optimaliseren. Voor NRC beschreef Connected Content de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

TRUE: zo gebruik je Azure voor AI

Hostingspecialist TRUE breidt zijn dienstverlening uit naar gehoste Azure omgevingen en wilde zijn klanten inspireren met 2 artikelen over het gebruik van Azure om sneller commercieel te kunnen schakelen en specifieke AI toepassingen te kunnen ontwikkelen. Connected Content verzorgde twee aantrekkelijke long reads.

NRC: de augmented vakantie

Augmented reality (AR) voegt een digitale laag toe aan een vakantie, stedentrip of pretparkbezoek. Connected Content produceerde er een 2-pagina feature over voor het Tech katern van NRC.

Scroll naar boven