B2C

Concept & copy branded content DS

Namens DS, het high end merk van Citroen, produceerde Connected Content concept en copy voor een tweedelige print campagne over de nieuwe DS-7 Crossback E-Tense. Een van de onderdelen was een interview met Ivo Groen, de Nederlandse ontwerper van Citroen & DS. De spread werd geplaatst in verschillende landelijke weekbladen, waaronder de magazines van Volkskrant …

Concept & copy branded content DS Lees meer »

Branded campagne Open Universiteit

De Open Universiteit gebruikt branded content campagnes om meer te delen over zijn talrijke onderzoeken en zo zijn autoriteit te verhogen. Connected Content verzorgt de copy.

Copy HP EliteBooks

Namens HP produceerde Connected Content copy over de nieuwe EliteBooks convertibles.

Campagne Samsung Winter Olympics

Twee Nederlandse shorttrackers hebben een geheim wapen voor hun Olympische Winterspelen in PyeongChang. Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting trainen in een slim schaatspak dat ze helpt met de ideale schaatshouding. De schaatsers scoren daarmee nu al een wereldwijde primeur. Voor een campagne over de Samsung SmartSuits op diverse Persgroep titels produceerde Connected Content de copy.

Marketing automation campagnes SynVest

Voor twee door Winnrs opgezette marketing automation campagnes voor Amsterdamse vermogensbeheerder SynVest produceerde Connected Content alle content: whitepapers, blogs, diverse mailings, landing pages et cetera.

Weight Watchers Connect

Weight Watchers helpt zijn leden afvallen met zijn veel omvattende Connect app. Connected Content legt uit hoe dat werkt.

Scroll naar boven